HTML

Egy szőke a pult mögött

Igazságok és tévhitek a pult másik oldaláról, avagy a szőke csaj mesél... Ajánlom féltékeny feleségeknek és barátnőknek okulásul+az ellendaraboknak, hogy csak okosan, mert ti bármily részegek vagytok, mi nem, s ha ti nem is emlékeztek a buli részleteire, mi bizony tisztán!

Friss topikok

Linkblog

2008.07.28. 00:43 Ezsemese

2008.július.26.szombat

Na akkor kezdem. Ez amúgy egy ilyen naplószerű is lesz úgy gondolom.
Tegnap ismét volt egy húzós szombatunk. Nem jött ugyan rosszul, mert a nyár elég halvány mindig, csak az volt a gáz, hogy kicsit elszoktunk a diliházaktól és nehezebb volt az átállás. Többet bénáztunk sztem mint egész héten összesen.

Volt 2 leánybúcsús csapatunk, meg egy csomó kertiparty szökevény. Őket egyből fel lehet ismerni a kis rövidnacikról, meg olyan szaguk van, mint a jó házi füstöltszalonnának. Nem beszélve arról, hogy igen emelkedett hangulatban érkeznek, miután minden létező alkoholt bekormányoztak az arcukba a bulin és mivel még az nem elég, muszáj jönniük minket is boldogítani picit. Pláne, hogy már feltűnően jóképűek is addigra és ezt az elfogyasztott italmennyiségtől előjött adottságukat ki is szeretnék használni legott. Aztán persze a vége az, hogy szépen hazabillegnek a kis családjukhoz és az éjszaka nagyrészét jótékony homály fedi az elméjükben. :D Lányok! Az ilyenekkel nem kalandba bonyolódni, mert másnap csalódást okozhat, ha szembe jön a családjával és elmulaszt köszönni. :)

Leánybúcsúsaink nem voltak túl aktívak, róluk nem is írnék bővebben.
Volt 1 rocker csapat, meg egy mísz picha csapat. Utóbbiak leginkább klikkekbe tömörülve fikázták a társaság többi tagját. Mottójuk: Aki nálam jobban néz ki az mind k...! Hölgyeim! Valljuk be! Vagyunk így ezzel egy páran! ;)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ezsemese.blog.hu/api/trackback/id/tr87588733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása